ΕΚΚΕΝΩΣΕΙΣ ΒΟΘΡΩΝ - ΛΥΜΑΤΩΝ

Εδώ και μια δεκαετία κύρια δραστηριότητα μας είναι οι εκκενώσεις βόθρων στον Λαγκαδά και σε όλες τις περιοχές βορειοδυτικά του νομού Θεσσαλονίκης. Διαθέτουμε ιδιόκτητο σύγχρονο βυτιοφόρο όχημα, με ειδικές αντλίες που μας επιτρέπουν να πραγματοποιούμε ταχύτατα την εκκένωση του βόθρου σας. Στη συνέχεια μεταφέρουμε τα λύματα με ασφάλεια σε ειδικούς χώρους προς απόθεση, έτσι όπως ορίζεται από την ελληνική νομοθεσία, με απόλυτο σεβασμό στο περιβάλλον.

Επίσης πραγματοποιούμε καθαρισμό βόθρων με ειδικά πιεστικά μηχανήματα εκτόξευσης νερού, καθαρίζοντας την γύρω περιοχή από κάθε εστία μόλυνσης. Το σχολαστικό πλύσιμο των τοιχωμάτων του βόθρου διασφαλίζει την ορθή συντήρηση του, αποφεύγοντας με τον τρόπο αυτό μελλοντικές αποφράξεις και δυσλειτουργίες που θέτουν την αποχέτευση εκτός λειτουργίας με συνέπεια την εσπευσμένη εκκένωση βόθρου που μεταφράζεται σε επιπλέον άσκοπα έξοδα.

Άντληση Υδάτων – Λυμάτων – Μεταφορά Νερού

Διαθέτουμε ειδικές αντλίες αναρρόφησης με μεγάλη ιπποδύναμη, οι οποίες μπορούν να αναρροφήσουν λύματα και νερά γρήγορα. Πλημμυρισμένα υπόγεια, καταστήματα, πιλοτές και οποιοσδήποτε άλλος χώρος μπορεί άμεσα να απαλλαγεί από συσσωρευμένα νερά με ασφάλεια και ταχύτητα. 

Τα νερά οδηγούνται στον πλησιέστερο βιολογικό σταθμό ή αν είναι επικίνδυνα για τη δημόσια υγεία φορτώνονται σε βυτιοφόρα και οδηγούνται σε εγκεκριμένα σημεία απόθεσης.

ΑΚΤΙΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΔΗΜΩΝ:
ΛΑΓΚΑΔΑ, ΣΟΧΟΥ, ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ, ΜΥΓΔΟΝΙΑΣ, ΑΣΣΗΡΟΥ, ΛΑΧΑΝΑ, ΒΕΡΤΙΣΚΟΥ, ΚΟΡΩΝΕΙΑΣ, ΕΓΝΑΤΙΑΣ, ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ